Zelfkennis
Ontwikkeling
Kinderen
Ouderschap
Persoonlijk groeien

 Welkom op mijn website!

De bedoeling van deze website is om een beeld te geven van mijzelf als persoon, mijn visie en de diensten die ik kan aanbieden aan zowel particulieren als bedrijven. Het ontwerp van de website en mijn visie op het leven zijn nauw met elkaar verweven.

Als bezoeker kunt u de website zelf ontdekken om een totaal beeld van de inhoud van de site te verkrijgen. Daarvoor zult u steeds eerst naar de oorsprong moeten terugkeren. De verschillende gekleurde vakken vormen samen een mozaïek. De mozaïek met zijn vlakken, kleuren en lijnen staat symbool voor het leven. De lijnen staan voor de verschillende wegen die de mens kan bewandelen. De keuzes die een mens in zijn leven maakt bepalen de wegen die hij volgt en geven het leven vervolgens zijn specifieke kleur en betekenis.

Het leven blijkt een ontdekkingstocht naar wie ik nu in de kern eigenlijk ben. Het leven heeft als doel om mij de weg daar naartoe te wijzen. Om mijzelf uiteindelijk te leren accepteren met mijn vermogens, maar vooral ook met mijn onvermogens. Door op zoek te gaan naar mijn oorsprong, geef ik mij over aan het doel van het leven. Uit ervaring kan ik inmiddels zeggen dat wij onszelf daarmee veel problemen in het leven kunnen besparen.

Het leven is mooi! En wanneer je in de problemen komt, dan zijn er mogelijkheden om de dieperliggende oorzaken ervan te achterhalen en de ervaring van jouw leven te verlichten. Door op zoek te gaan naar jezelf. Door jezelf te gaan ontmoeten en vervolgens uitdrukking te geven aan wie jij in de kern werkelijk bent. Meer wordt er door het leven van ons niet verlangd. Ik kan je daarin gegarandeerd begeleiden, ondersteunen en adviseren.

Veel plezier in het ontdekken van mijn website!

Op 27 oktober 2019 vond in samenwerking met Uitgeverij van Warven de officiele presentatie van mijn boek plaats: "De droom van Ha'Adam", ondertitel: "over het mechanisme van het leven". Nieuwsgierig naar de inhoud, klik dan hier. 

 

Gezondheidsplein
Pastoorstraat 23
5861 BJ Wanssum
06-55 39 71 49
info@haroldstevens.nl
www.haroldstevens.nl